Regisztráljon hírlevelünkre!

Navigáció

HirdetésSzigetelésinfo.hu » Vízszigetelés » Grace Preprufe 800PA

Grace Preprufe 800PA

Felhasználási terület: Új és javító vízszigeteléshez
Anyag: nagysűrűségű polietilén (HDPE)
Vastagság: 0,8 mm

A/z további termékei »

Öntapadó Preprufe membrán nyílt munkagödörben épülő oldalfalakhoz.
A Preprufe® 800PA egy hidegen felhelyezhető, öntapadó vízszigetelő membrán, mely egy erősített keresztlaminált HDPE hordozófóliából és egy szintetikus nem-bitumenes
tapadórétegből áll. A Preprufe 800PA magában foglalja a Preprufe Magasfokú Kötés Technológiá™-t (Preprufe Advanced Bond Technology™).

Fő alkalmazása:
Új és javító vízszigeteléshez:
• Oldalfalak, minden kategóriában egészen BS 8102:2009-ig
• Földalatti parkolók
• Felszín alatti vasbeton víztározók, tartályok
• Ipartelepek létesítményei
• Radon és metán gázok elleni védelem
• Kritikus alépítmények védelme víztől, nedvességtől és gázoktól

Beépítés:
A Preprufe 800PA felhelyezhető cementes és fém felületekre.
Két változata létezik: a Preprufe 800PA +5°C és +40°C, a Preprufe 800PA LT -5 °C és +20°C között alkalmazható. A felületnek tisztának, zsírmentesnek, oldószermentesnek, simának és épnek kell lennie. A 3mm-nél nagyobb egyenetlenségeket el kell távolítani vagy ki kell tölteni valamely Grace Betec® NSM termékkel.

Előnyök:
• Nem-bitumenes – szintetikus öntapadó membrán, mely a Preprufe – technológiára épül
• Tapadás – kiváló tapadás betonhoz, minden hőmérsékleten
• Termelékenység – 1,2 méter széles tekercsek a hatékonyabb munkavégzésért
• Teljes felületen tapad – kizárja a vízvándorlást és vízszivárgást a membrán és a felszín között
• Elasztomer – alkalmazkodik a mozgásokhoz és áthidalja a beton zsugorodásból adódó repedéseit
• Kiváló teljesítmény – magas szakítószilárdság, nyúlás és elhasználódási ellenállás
• Vizet és párát át nem eresztő – védelmet biztosít minden olyan alépítménynek, melybe semmi sem szivároghat be.
• Ellenáll gázoknak – metán és radon gázok elleni védelem.

Adatlap

Forgalmazó:
Isoprof Kft.« Vissza

Hirdetés

Szakmai cikkek:

Ismét változik az energetikai szabályozás 5. - közel nulla energiaigényű épületek

 

Az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló 7/2006. (V.24.) TNM rendelet változásait bemutató cikksorozatunk utolsó részében az elkövetkezendő években tervezendő közel nulla energiaigényű épületek előírásait mutatjuk be.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 4. - meglévő épületek követelményei

 

A 2016. január 1.-től változó, az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabályt bemutató cikksorozatunk 4. részében a meglévő épületek átalakítására, felújítására és bővítésére vonatkozó követelményeket tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 3. - hatósági épületek előírásai

 

2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabály. A jogszabályi változásokat bemutató cikksorozatunk 3. részében a hatóságok tulajdonában álló vagy hatóságok által használt épületekre vonatkozó előírásokat tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 2. - magántulajdonú épületekre vonatkozó követelmények

 

2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabály. Cikksorozatunk 2. részében a magántulajdonban lévő és magán használatú épületekre vonatkozó követelményeket tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás

 

A 39/2015. (IX. 14.) MvM rendelet szerint 2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló, mindenki által jól ismert 7/2006 TNM rendelet. Az új változat egyrészt definiálja a közel nulla energiaigényű épületek követelményeit, másrészt részletesen szabályozza a következő években használatba vételre kerülő épületek követelményeit a használat jellege, a használatba vétel időpontja illetve a beruházáshoz felhasznált források szerint.

Tovább »

2015 lesz az ideális szigetelési vastagságok éve

 

Beépített tetőtereknél a szigetelési vastagságok szabályozási rendszere hamarosan európai színvonalra emelkedik Magyarországon is, ennek következtében a tetőterekben alkalmazandó hőszigetelés vastagsága akár 8-10 cm-rel is növekedhet.

Tovább »

Szálas magastető szigetelő anyagok akusztikai teljesítménye

 

Amikor tetőszigetelésről beszélünk, nem mindig jut eszünkbe, hogy a kész szerkezetnek nemcsak hőtechnikailag, hanem akusztikai szempontból is meghatározott követelményeknek kell eleget tennie és az élhető belső környezet kialakításához a megfelelő akusztikai minőség is legalább olyan fontos szempont.

Tovább »

Ursa Air - hőszigetelt légcsatorna elemek

 

Kifejezetten az „előreszigetelt” légtechnikai rendszermegoldásokhoz valamint speciális hangelnyelő burkolati célokra fejlesztette ki az URSA azokat az üveggyapot termékcsoportba tartozó speciális termékeket, melyek URSA AIR néven mostantól Magyarországon is elérhetőek.

Tovább »

Változások az épületek energetikai szabályozásában

 

Néhány nap múlva, április 6.-án életbe lépnek a 20/2014. (III. 7.) BM rendelet módosításainak egyes részei, ám a lényeges változások 2015. jan. 1.-től ill. az azt követő 6 évben fokozatosan válnak hatályossá. Cikkünkben a rendelet főbb pontjait tekintjük át, különös tekintettel a hőtechnikai követelmények változására.

Tovább »

Nyílthézagos tetőburkolatok vízáteresztése

 

Az úgynevezett nyílthézagos tetőburkolatok használatánál alapvető kérdés a burkolatok felszínén illetve az alatta közlekedő víz kezelése. Egy TDK dolgozathoz készült kísérletsorozat ezt a problémakört járja körül és tesz javaslatokat a tervezők számára.

Tovább »