Regisztráljon hírlevelünkre!

Navigáció

HirdetésSzigetelésinfo.hu » Forgalmazók » FO-KU-SZ Kft.

FO-KU-SZ Kft.

 

Forján és Kugler Szigetelő- és Építőanyag Kereskedelmi Kft.

www.fo-ku-sz.hu

cím: 1103. Budapest, Noszlopy u. 2.
tel.: (1) 424 54 12, (1) 226 85 77
fax: (1) 433 66 65
email: fokusz@fo-ku-sz.hu

Termékek:
vízszigetelő anyagok (Deitermann)
folyókák (ACO)
expandált polisztirol habok (Austrotherm, Nikecell)
extrudált polisztirol habok (Dow)
kőzetgyapothőszigetelés (Knauf Insulation, Rockwool, Ursa)
bitumenes lemezek (Bauder, Villas)
pvc lemezek (Bauder)
felületszivárgók (Dörken, Hamnap)
geotextíliák (Typar)

A cégről:
Cégünk – mely jelenlegi formájában 2004 óta működik – “elődeinek” köszönhetően már több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza az építőanyag-kereskedelem területén. A tulajdonosok a Schilling és Társai Kft., illetve az ÉPP-ITT Kft. eszközeinek, erőforrásainak összevonásával egy olyan új társaságot kívántak létrehozni, amely szakértelmével, megbízhatóságával és korrekt magatartásával példaként szolgálhat versenytársai számára.

A Forján és Kugler Kft. alaptevékenysége a szigetelő- és építőanyagok nagy- és kiskereskedelmi forgalmazása, mely korszerű építési rendszerek, illetve termékek márkakereskedelmét jelenti.

Többéves tapasztalatunk és piaci pozíciónk révén felkészültek vagyunk arra, hogy magas szintű kiszolgálást biztosítsunk úgy a felhasználók (kivitelezők), mint a folyamatosan bővülő viszonteladói partneri hálózatunk számára.

Forgalmazott termékeink kielégítik a korszerű építőipari követelményeket. A garantált minőséget építőipari alkalmassági bizonyítványok tanúsítják, melyeket kérésre rendelkezésre bocsátunk. Felkészült szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre szakmai felvilágosítással, tanácsadással.

Áraink a mindenkori piaci viszonyokhoz igazodnak. Szerződött partnereinknek még kedvezőbb kondíciókat biztosítunk. Kérésre konszignáció alapján külön árajánlatot adunk. A tőlünk vásárolt termékeket igény esetén építési helyre vagy házhoz szállítjuk díjtalanul, vagy kedvező költségtérítés ellenében.

« Vissza

Hirdetés

Szakmai cikkek:

Ismét változik az energetikai szabályozás 5. - közel nulla energiaigényű épületek

 

Az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló 7/2006. (V.24.) TNM rendelet változásait bemutató cikksorozatunk utolsó részében az elkövetkezendő években tervezendő közel nulla energiaigényű épületek előírásait mutatjuk be.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 4. - meglévő épületek követelményei

 

A 2016. január 1.-től változó, az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabályt bemutató cikksorozatunk 4. részében a meglévő épületek átalakítására, felújítására és bővítésére vonatkozó követelményeket tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 3. - hatósági épületek előírásai

 

2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabály. A jogszabályi változásokat bemutató cikksorozatunk 3. részében a hatóságok tulajdonában álló vagy hatóságok által használt épületekre vonatkozó előírásokat tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 2. - magántulajdonú épületekre vonatkozó követelmények

 

2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabály. Cikksorozatunk 2. részében a magántulajdonban lévő és magán használatú épületekre vonatkozó követelményeket tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás

 

A 39/2015. (IX. 14.) MvM rendelet szerint 2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló, mindenki által jól ismert 7/2006 TNM rendelet. Az új változat egyrészt definiálja a közel nulla energiaigényű épületek követelményeit, másrészt részletesen szabályozza a következő években használatba vételre kerülő épületek követelményeit a használat jellege, a használatba vétel időpontja illetve a beruházáshoz felhasznált források szerint.

Tovább »

2015 lesz az ideális szigetelési vastagságok éve

 

Beépített tetőtereknél a szigetelési vastagságok szabályozási rendszere hamarosan európai színvonalra emelkedik Magyarországon is, ennek következtében a tetőterekben alkalmazandó hőszigetelés vastagsága akár 8-10 cm-rel is növekedhet.

Tovább »

Szálas magastető szigetelő anyagok akusztikai teljesítménye

 

Amikor tetőszigetelésről beszélünk, nem mindig jut eszünkbe, hogy a kész szerkezetnek nemcsak hőtechnikailag, hanem akusztikai szempontból is meghatározott követelményeknek kell eleget tennie és az élhető belső környezet kialakításához a megfelelő akusztikai minőség is legalább olyan fontos szempont.

Tovább »

Ursa Air - hőszigetelt légcsatorna elemek

 

Kifejezetten az „előreszigetelt” légtechnikai rendszermegoldásokhoz valamint speciális hangelnyelő burkolati célokra fejlesztette ki az URSA azokat az üveggyapot termékcsoportba tartozó speciális termékeket, melyek URSA AIR néven mostantól Magyarországon is elérhetőek.

Tovább »

Változások az épületek energetikai szabályozásában

 

Néhány nap múlva, április 6.-án életbe lépnek a 20/2014. (III. 7.) BM rendelet módosításainak egyes részei, ám a lényeges változások 2015. jan. 1.-től ill. az azt követő 6 évben fokozatosan válnak hatályossá. Cikkünkben a rendelet főbb pontjait tekintjük át, különös tekintettel a hőtechnikai követelmények változására.

Tovább »

Nyílthézagos tetőburkolatok vízáteresztése

 

Az úgynevezett nyílthézagos tetőburkolatok használatánál alapvető kérdés a burkolatok felszínén illetve az alatta közlekedő víz kezelése. Egy TDK dolgozathoz készült kísérletsorozat ezt a problémakört járja körül és tesz javaslatokat a tervezők számára.

Tovább »