Regisztráljon hírlevelünkre!

Navigáció

HirdetésSzigetelésinfo.hu » Cikkek » Elméleti és gyakorlati oktatás a Kemperol szigetelőanyagokkal

Elméleti és gyakorlati oktatás a Kemperol szigetelőanyagokkal

2016-02-10

Az Enterol-B Kft. 2016. február 24.-én ingyenes oktatást szervez a Kemperol vízszigetelési rendszer és speciális bevonatai témakörében. Az elméleti és gyakorlati oktatás keretében bemutatják újdonságaikat és a termékek alkalmazásával kapcsolatos tudnivalókat.

A szervezők a gyakorlati oktatás során a résztvevők aktív közreműködésére is számítanak!

Előadók:
Peter Dietrich a Kemper-System GmbH Exportigazgatója
Tóth Balázs az Enterol-B Kft. ügyvezetője

A gyakorlatot vezeti:
Dirk Eichberger a Kemper-System GmbH technikusa

Napirend:
8:30 – Résztvevők érkezése
9:00 – Bemutatkozás, elméleti oktatás
10:30 – Szünet
10:45 – Előadás
12:00 – Étkezés
12:45 – Magyarországi referenciák bemutatása
13:15 – Gyakorlati oktatás, ismerkedés a Kemperol szigeteléssei, gyakorlás próbaasztalokon (a szervezők védőruházatot biztosítanak)
Kérdések – Beszélgetés
14:00 – Dirk Eichberger gyakorlati bemutatója speciális bevonatokról

Helyszín:
Holiday Inn Hotel
2040 Budaörs, Agip u. 2

Időpont:
2016. február 24. – szerda

Az oktatás ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A rendezvényre tervezők, cégvezetők, elméleti szakemberek, kivitelező cégek műszaki vezetőit, szakembereit és szakmunkásait egyaránt várják.

A házigazdák a nap folyamán kávéval, üdítővel, szendviccsel látják vendégül az résztvevőket.

Jelentkezés és regisztráció:
E-mail: enterol@enterol.hu
Tel: +36 (20) 999 9095
Fax: +36 (23) 500 084

Meghívó és regisztrációs lap letöltése« Vissza

Hirdetés

Szakmai cikkek:

Ismét változik az energetikai szabályozás 5. - közel nulla energiaigényű épületek

 

Az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló 7/2006. (V.24.) TNM rendelet változásait bemutató cikksorozatunk utolsó részében az elkövetkezendő években tervezendő közel nulla energiaigényű épületek előírásait mutatjuk be.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 4. - meglévő épületek követelményei

 

A 2016. január 1.-től változó, az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabályt bemutató cikksorozatunk 4. részében a meglévő épületek átalakítására, felújítására és bővítésére vonatkozó követelményeket tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 3. - hatósági épületek előírásai

 

2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabály. A jogszabályi változásokat bemutató cikksorozatunk 3. részében a hatóságok tulajdonában álló vagy hatóságok által használt épületekre vonatkozó előírásokat tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 2. - magántulajdonú épületekre vonatkozó követelmények

 

2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabály. Cikksorozatunk 2. részében a magántulajdonban lévő és magán használatú épületekre vonatkozó követelményeket tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás

 

A 39/2015. (IX. 14.) MvM rendelet szerint 2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló, mindenki által jól ismert 7/2006 TNM rendelet. Az új változat egyrészt definiálja a közel nulla energiaigényű épületek követelményeit, másrészt részletesen szabályozza a következő években használatba vételre kerülő épületek követelményeit a használat jellege, a használatba vétel időpontja illetve a beruházáshoz felhasznált források szerint.

Tovább »

2015 lesz az ideális szigetelési vastagságok éve

 

Beépített tetőtereknél a szigetelési vastagságok szabályozási rendszere hamarosan európai színvonalra emelkedik Magyarországon is, ennek következtében a tetőterekben alkalmazandó hőszigetelés vastagsága akár 8-10 cm-rel is növekedhet.

Tovább »

Szálas magastető szigetelő anyagok akusztikai teljesítménye

 

Amikor tetőszigetelésről beszélünk, nem mindig jut eszünkbe, hogy a kész szerkezetnek nemcsak hőtechnikailag, hanem akusztikai szempontból is meghatározott követelményeknek kell eleget tennie és az élhető belső környezet kialakításához a megfelelő akusztikai minőség is legalább olyan fontos szempont.

Tovább »

Ursa Air - hőszigetelt légcsatorna elemek

 

Kifejezetten az „előreszigetelt” légtechnikai rendszermegoldásokhoz valamint speciális hangelnyelő burkolati célokra fejlesztette ki az URSA azokat az üveggyapot termékcsoportba tartozó speciális termékeket, melyek URSA AIR néven mostantól Magyarországon is elérhetőek.

Tovább »

Változások az épületek energetikai szabályozásában

 

Néhány nap múlva, április 6.-án életbe lépnek a 20/2014. (III. 7.) BM rendelet módosításainak egyes részei, ám a lényeges változások 2015. jan. 1.-től ill. az azt követő 6 évben fokozatosan válnak hatályossá. Cikkünkben a rendelet főbb pontjait tekintjük át, különös tekintettel a hőtechnikai követelmények változására.

Tovább »

Nyílthézagos tetőburkolatok vízáteresztése

 

Az úgynevezett nyílthézagos tetőburkolatok használatánál alapvető kérdés a burkolatok felszínén illetve az alatta közlekedő víz kezelése. Egy TDK dolgozathoz készült kísérletsorozat ezt a problémakört járja körül és tesz javaslatokat a tervezők számára.

Tovább »