Regisztráljon hírlevelünkre!

Navigáció

HirdetésSzigetelésinfo.hu » Cikkek » Auricon Energetic - Energetikai méretező program akció

Auricon Energetic - Energetikai méretező program akció

2015-10-23

Bonyolult évente többször az energetikai jogszabályváltozásokat követni?
Már most azon izgul, mi lesz a januárban életbe lépő változások után?
Fogalma sincs, hogyan vezesse át mindezt a táblázatkezelőbe?
Mi lenne, ha többé nem kellene a változásokkal foglalkoznia?

A lehetőség adott. Az Auricon Energetic folyamatosan követi a jogszabályi változásokat, azoknak megfelelően frissíti és küldi Önnek a szoftvert, Ön pedig dolgozik tovább.

SZOFTVER AZ ENERGETIKAI SZÁMÍTÁSOKHOZ ÉS TANÚSÍTÁSHOZ

Az Auricon Energetic 2013 óta van piacon, és kifejezetten tervezők és tanúsítók számára készül:
• nem gépészeti szoftver
• szorosan a tanúsításhoz szükséges számítás lépéseire épül
• tervezés esetén megkönnyíti az optimális kialakítás kiválasztását
• egyszerű és részletes számítási lehetőségekkel, lépésenként
• egyszerű kezelőfelülettel – minimális idő alatt bárki elsajátíthatja használatát
• kényelmi funkciókkal – pl. kedvenc szerkezetek, egy kattintásos váltás a számítási módok között, stb.
• extrákkal – benapozás vizsgálat, dőlt síkú ablakok, Google maps, Dropbox, stb.
• folyamatos frissítésekkel és új fejlesztésekkel
• jogszabálykövetési garanciával

További információk a szoftverről:
http://energetic.auricon.hu

A Szigetelésinfo.hu oldalon történő megrendelés esetén

10% KEDVEZMÉNYT

kap az éves licensz díjából, így az 39 900 Ft+áfa helyett 35 910 Ft+áfa.

Ne felejtsen el tehát visszatérni a Szigetelésinfo.hu-ra, mert a kedvezmény csak az ezen oldalon leadott megrendelésekre érvényes!


PRÓBEVERZIÓ LETÖLTÉSE

Szeretné kipróbálni? Töltse le a próbaverziót és használja 30 napig ingyen:


Név:*
E-mail cím:*
Érdekel a program, mert:*
Energetikai tanúsító vagyok.:*MEGRENDELÉS

Ha tetszik a szoftver és szeretné igénybe venni a 10% kedvezményt, akkor rendelje meg a Szigetelésinfo.hu oldalon keresztül 39 900 Ft+áfa helyett 35 910 Ft+áfa éves licenszdíjért!


Név:*
E-mail cím:*
Cégnév/Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Szállítási cím (ha eltér):
Adószám:
Telefonszám:*
Megjegyzés:A “Megrendelés” gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta, megértette, és elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket. A szerződést a szoftver jogtulajdonosával, az Auricon Mérnöki Kft.-vel köti.

TUDNI:

• A fizetés átutalással történik. A megrendelés elküldése után emailben kapja meg a díjbekérőt, mely alapján elindíthatja utalását.
• Felhasználói kulcsát, a csomag egyéb részeit, és a vonatkozó információkat a befizetés Auricon Mérnöki Kft. számlájára érkezését követően szintén emailben juttatják el Önhöz.
• A kiállított számlát a megadott számlázási illetve szállítási címre postázzák.
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

SZIGETELÉSINFO.HU VÉLEMÉNY

A szoftver felhasználóbarátabb és kezelhetőbb, mint a Szigetelésinfo.hu által korábban ismert más programok. A számítások már az kezdetektől egyszerűen elvégezhetők. A kiértékelő diagramok látványosan mutatják a teljes épület energetikai mérlegét, így lehetőséget nyújtva a tervezés során a legjobb eredményt hozó módosítások kiválasztására. Az oktató tréning segítségével mindez még könnyebben átláthatóvá és megtanulhatóvá válik és a befektetett pénz már az első évben megtérül.
A Szigetelésinfo.hu az elemzései elvégzéséhez, az epszerk.hu pedig a tervezési munkái során már az Auricon Energetic energetikai méretező programot használja.

« Vissza

Hirdetés

Szakmai cikkek:

Ismét változik az energetikai szabályozás 5. - közel nulla energiaigényű épületek

 

Az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló 7/2006. (V.24.) TNM rendelet változásait bemutató cikksorozatunk utolsó részében az elkövetkezendő években tervezendő közel nulla energiaigényű épületek előírásait mutatjuk be.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 4. - meglévő épületek követelményei

 

A 2016. január 1.-től változó, az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabályt bemutató cikksorozatunk 4. részében a meglévő épületek átalakítására, felújítására és bővítésére vonatkozó követelményeket tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 3. - hatósági épületek előírásai

 

2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabály. A jogszabályi változásokat bemutató cikksorozatunk 3. részében a hatóságok tulajdonában álló vagy hatóságok által használt épületekre vonatkozó előírásokat tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás 2. - magántulajdonú épületekre vonatkozó követelmények

 

2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló jogszabály. Cikksorozatunk 2. részében a magántulajdonban lévő és magán használatú épületekre vonatkozó követelményeket tekintjük át.

Tovább »

Ismét változik az energetikai szabályozás

 

A 39/2015. (IX. 14.) MvM rendelet szerint 2016. január 1.-től ismét változik az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló, mindenki által jól ismert 7/2006 TNM rendelet. Az új változat egyrészt definiálja a közel nulla energiaigényű épületek követelményeit, másrészt részletesen szabályozza a következő években használatba vételre kerülő épületek követelményeit a használat jellege, a használatba vétel időpontja illetve a beruházáshoz felhasznált források szerint.

Tovább »

2015 lesz az ideális szigetelési vastagságok éve

 

Beépített tetőtereknél a szigetelési vastagságok szabályozási rendszere hamarosan európai színvonalra emelkedik Magyarországon is, ennek következtében a tetőterekben alkalmazandó hőszigetelés vastagsága akár 8-10 cm-rel is növekedhet.

Tovább »

Szálas magastető szigetelő anyagok akusztikai teljesítménye

 

Amikor tetőszigetelésről beszélünk, nem mindig jut eszünkbe, hogy a kész szerkezetnek nemcsak hőtechnikailag, hanem akusztikai szempontból is meghatározott követelményeknek kell eleget tennie és az élhető belső környezet kialakításához a megfelelő akusztikai minőség is legalább olyan fontos szempont.

Tovább »

Ursa Air - hőszigetelt légcsatorna elemek

 

Kifejezetten az „előreszigetelt” légtechnikai rendszermegoldásokhoz valamint speciális hangelnyelő burkolati célokra fejlesztette ki az URSA azokat az üveggyapot termékcsoportba tartozó speciális termékeket, melyek URSA AIR néven mostantól Magyarországon is elérhetőek.

Tovább »

Változások az épületek energetikai szabályozásában

 

Néhány nap múlva, április 6.-án életbe lépnek a 20/2014. (III. 7.) BM rendelet módosításainak egyes részei, ám a lényeges változások 2015. jan. 1.-től ill. az azt követő 6 évben fokozatosan válnak hatályossá. Cikkünkben a rendelet főbb pontjait tekintjük át, különös tekintettel a hőtechnikai követelmények változására.

Tovább »

Nyílthézagos tetőburkolatok vízáteresztése

 

Az úgynevezett nyílthézagos tetőburkolatok használatánál alapvető kérdés a burkolatok felszínén illetve az alatta közlekedő víz kezelése. Egy TDK dolgozathoz készült kísérletsorozat ezt a problémakört járja körül és tesz javaslatokat a tervezők számára.

Tovább »